Plantella Organik (hydinový trus) 7,5 kg

T12808
Organické hnojivo vo forme peliet s dlhotrvajúcim účinkom na produktivitu, kvalitu a množstvo pôdy Výhody: vysoký obsah pevných látok umožňuje hospodárne použitie; aktívny účinok po dobu šiestich mesiacov; zlepšuje prevzdušňovanie pôdy a zadržiavanie vody; rastliny dozrievajú rýchlejšie, sú zdravšie a obsahujú viac vitamínov; nemá zápach, neobsa... Podrobný opis
8,67 € (netto cena : 6,83 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Organické hnojivo vo forme peliet s dlhotrvajúcim účinkom na produktivitu, kvalitu a množstvo pôdy


Výhody:


vysoký obsah pevných látok umožňuje hospodárne použitie;


aktívny účinok po dobu šiestich mesiacov;


zlepšuje prevzdušňovanie pôdy a zadržiavanie vody;


rastliny dozrievajú rýchlejšie, sú zdravšie a obsahujú viac vitamínov;


nemá zápach, neobsahuje burinu ani patogény;


Plantella Organik obsahuje najvyššie až 67 % organických látok.


popis:


100% organické hnojivo Plantella Organik obsahuje všetky dôležité zložky dusíkato-fosforečno-draselných hnojív v organickej forme a je vhodné na prípravu pôdy a doplnkové hnojenie všetkých rastlín. Vďaka špeciálnemu výrobnému procesu sa živiny v pôde rozpúšťajú s oneskorením v závislosti od teploty a potrieb rastlín, čím sa zabezpečuje vyvážený prísun živín do rastlín až 6 mesiacov. Zvýšenie katiónovej výmennej kapacity pôdy a vysoký obsah sušiny a organických látok zabezpečujú zdravý rast rastlín, o 30% širšia a kvalitnejšia plodina. Vďaka špeciálnemu tepelnému ošetreniu je zaručené, že hnojivo neobsahuje burinu a patogény.



Plantella Organik na použitie v ekologickej výrobe.


balenie:


7,5 kg



Použitie:


Hnojivo používajte na pravidelné počiatočné hnojenie a prípravu pôdy. Hnojiť v predpísaných dávkach na jar, keď pôda potrebuje viac živín pre počiatočný vývoj rastlín a na jeseň, keď sú vyčerpané zásoby pôdnej zásoby, a preto je potrebné ju doplniť.



Hnojivo môžete hnojiť organickým hnojivom počas vegetačného obdobia, od februára do novembra. Organické hnojivá sa predávajú vo forme mikropeliet, ktoré sa jednoducho šíria na povrch pôdy.



Odporúča sa otočiť peletu do pôdy, pretože to spôsobí, že hnojivo začne okamžite pracovať, rýchlejšie dosiahne koreňovú zónu a stráca menej živín.

Hmotnosť: 7.5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Gyümölcs, Zöldség

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.