Osmocote Exact HiEnd 15-9-11+2,5MgO+Te 5-6 mesačné 25 kg

T06460
Osmocote Exact štvrtej generácie naprogramovaná demineralizovaná technológia dvojitého povlaku (DCT) vytvorila novú kategóriu kvality pre ílovité hnojivá. Tento revolučný výrobok začne dodávať živiny, ktoré obsahuje v neskoršom vopred určenom čase. Podstatou technológie dvojitých povlakov je, že okolo Osmocote Exactovej častice sa aplikuje druh... Podrobný opis
Doručenie
block
Momentálne nedostupný. Produkt bude neskôr pravdepodobne dostupný.

Osmocote Exact štvrtej generácie naprogramovaná demineralizovaná technológia dvojitého povlaku (DCT) vytvorila novú kategóriu kvality pre ílovité hnojivá. Tento revolučný výrobok začne dodávať živiny, ktoré obsahuje v neskoršom vopred určenom čase.



Podstatou technológie dvojitých povlakov je, že okolo Osmocote Exactovej častice sa aplikuje druhá vrstva s rôznym zložením. Druhým krytom je oddialenie uvoľňovania živín počas dvoch až troch mesiacov po aplikácii hnojív. Nová schéma obnovy živín je dokonalým riešením pre podmienky pestovania, kde tvrdé hnojivá neposkytujú úplnú výživu.



Štvrtá generácia obalených hnojív (DCT) po štandardnej zmesi  Osmocote Exact a Protect. Počiatočné nízke vypúšťanie počas 2-2,5 mesiacov, potom nasleduje zvýšená potreba živín.  Pri niektorých  rastlinných kultúrach si vyžadujú  v druhej polovici vegetačného obdobia viac živín. Najlepšie je použiť v priebehu marca a mája. Trvanie: 5-6 a 8-9 mesiacov, označené hnedou a modrou farbou. Dôležité: Na stanovenie dávky je potrebné uviesť nasledujúce. V prípade kultúr citlivých na soľ môže dávka zostať rovnaká ako norma Osmocote Exact s podobným účinkom. Počiatočný nižší obsah soli  v koreňoch s intenzívnym vývojom. Vysoká spotreba živín u plodín: dávka môže byť zvýšená ako Osmocote Exact s podobným účinkom, ale  musíme počítať asi o 20-25% menej živín. Jednoduché riešenie pre vždyzelené, ihličnany, kvitnúce a rastliny v chované v kvetináči.



Osmocote Exact Hi.End je vynikajúcou voľbou pre pestovateľov, ktorí pestujú rastliny, ktorých výživové požiadavky sú väčšie v druhej fáze vývoja.


Osmocote Exact Hi.End Hnojivo 5 až 6 mesiacov bolo vyvinuté špeciálne pre výživové potreby záhradných a kontajnerových okrasných rastlín vysadených od januára do marca. Odporúča sa pre rôzne okrasné rastliny, ako ihličnany a limetky, pre stále zelené kríky a iné záhradné rastliny.



Pri rastlinách, ktoré vyžadujú dodatočné zásobovanie živinami počas leta, by dávka mala byť o 1,0 g / l (+ 25%) vyššia ako štandardná dávka Osmocote Exact Standard. V prípade druhov citlivých na soľ - ktoré vyžadujú menej živín v prvom mesiaci vegetačného obdobia - odporúčaná dávka je rovnaká ako všeobecné odporúčanie



Navrhované dávky:


Na konci vegetačného obdobia ihličnaté evergreeny vyžadujúce viac živín (Hi.End)




Rastliny citlivé na soľ


Nízke nutričné ​​rastliny: 2,5 - 3,5 g / l


Rastliny s priemernou nutričnou potrebou: 3,5-4 g / l


Rastliny s vysokými výživovými potrebami: 4-5 g / l





* Uvedené dávky sú všeobecne odporúčané dávky pre kultiváciu média bez počiatočného hnojenia. Pre personalizované poradenstvo, fóliové stoly a skleníkové aplikácie sa obráťte na konzultanta spoločnosti Everris.

Hmotnosť: 25 kg
Šírka: 410 mm
Výška: 610 mm
Dĺžka: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény
Márka: Osmocote

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.