Agroblen 11+21+09+6MgO 25 kg 8-9 mes.

T04656
 Agroblen umelé hnovjivo sa odporúča používať pre voľnopoľné pestovanie na pôde. Častice obsahujú makroelementy. Častice umelého hnojiva sa počas výroby opatria povlakom. Živicová škrupina chráni živiny pred bezprostredným otvorením, a tak zabezpečí viacmesačné pôsobenie. Po pridaní do pôdy, vlaha z pôdy preniká cez živicovú škrupinu, a rozpúšťa... Podrobný opis
97,86 € (netto cena : 77,06 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
 Agroblen umelé hnovjivo sa odporúča používať pre voľnopoľné pestovanie na pôde. Častice obsahujú makroelementy. Častice umelého hnojiva sa počas výroby opatria povlakom. Živicová škrupina chráni živiny pred bezprostredným otvorením, a tak zabezpečí viacmesačné pôsobenie. Po pridaní do pôdy, vlaha z pôdy preniká cez živicovú škrupinu, a rozpúšťa živiny vo vnútri granulátu. Následne rozpustené živiny nepretržite tvoria tok do okolitej pôdy, odkiaľ ich korene už ľahko vstrebú. Granule umelého hnojiva počas doby pôsobenia nepretržite uvoľňujú živiny. Vyprázdnená škrupina sa neskôr v pôde rozloží. Tempo uvoľňovania živín reguluje hrúbka živicovej škrupiny. Zároveň chráni korene rastlín od nepriaznivého nahromadenia soli. Rýchlosť toku živín závisí od teploty pôda: pri vyšších teplotách sa živiny uvoľňujú rýchlejšie, kým pri nižšej teplote sa proces spomalí a doba pôsobenia bude dlhšia. Výrobcom udaná doba pôsobenia sa vzťahuje na teplotu pôdy 21°C. Uvoľňovanie živín sa začína nad bodom mrazu, a stáva sa intenzívnejším ohrevom pôdy. Ako sa pôda ohrieva, čoraz viac živín sa otvára, resp. znížením teploty v zóne koreňov, tým menej živín sa otvára. Toto zodpovedá tempu rastu rastlín. Tento jedinečný spôsob uvoľňovania živín je efektívny pri pôdach s mimoriadne nízkou schopnosťou viazania (napr. piesočnatá). Návod na použitie: pri osadení  ovocia a hrozna, aplikovateľný na mladých plantážach. Na prvé dve pestovateľské obdobia zabezpečí dostatočné množstvo živín. Možno dávkovať rovno do  sadiacej jamy. Hrozno 1,5-2 dkg/koreň, Ovocie 5-15 dkg/koreň. Zloženie: 11%N, 22%P, 09%K, 6%MgO. Doba pôsobenia: 8-9 mesiacov.
Hmotnosť: 25 kg
Šírka: 410 mm
Výška: 610 mm
Dĺžka: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény, Gyümölcs, Zöldség
Márka: Agroblen

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.