Ázijské šaláty zmes Frizzy Joe/Frizzy Lizzy 4 bm Samen Pfann

T13650
GS716 Ázijský šalátový mix Frizzy Joe / Frizzy Lizzy Sejací pás cca. 4 metre dlhé Zmes obsahuje dve odrody ázijských listov. Frizzy Lizzy je silný šalát s listami s červenými strapcami s objemným objemom. Frizzy Joe je svetlozelený s príjemným typom strednej arómy. Zmes je nielen lahodná, ale aj veľmi príťažlivá na pohľad. Osivo uľahčuje sejbu.... Podrobný opis
4,17 € (netto cena : 3,28 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

GS716 Ázijský šalátový mix Frizzy Joe / Frizzy Lizzy Sejací pás cca. 4 metre dlhé Zmes obsahuje dve odrody ázijských listov. Frizzy Lizzy je silný šalát s listami s červenými strapcami s objemným objemom. Frizzy Joe je svetlozelený s príjemným typom strednej arómy. Zmes je nielen lahodná, ale aj veľmi príťažlivá na pohľad. Osivo uľahčuje sejbu. Výsev: Skorý výsev február-marec, výsadba polí odporúča sa od konca marca do začiatku septembra. Doporučené rozstupy riadkov 15-20cm, hĺbka výsadby cca. 1,5cm do drážok zalievajte vodou, podlejte pôdou a znova zalejte. Klíčenie: Čas klíčenia: 14-21 dní, teplota klíčenia: 16-20 C ° Výsadba: pokiaľ je to možné, stredne viazané, humus, miluje pôdu bohatú na živiny a slnečné miesto. Starostlivosť: Ak nie je úplná, vyžaduje si neustálu pozornosť pozberané v stonke, listy opäť dorastú. Výnos: 30-50 dní od času výsevu.

Hmotnosť: 0.004 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.