Classic štvorcový zavlažovač Aqua S

T13248
Vždy krásne a rovnomerné Štvorcové zavlažovače Aqua S vždy zabezpečujú, aby bol trávnik zavlažovaný rovnomerne a s veľkou presnosťou na ploche 90 - 220 m2. Výsledkom je, že sa netvoria žiadne kaluže. Ľahké ako facka Štvorcový rozprašovač môže byť zostavený bez náradia a hadica môže byť pripojená v niekoľkých krokoch. Pomocou posúvača upravte dos... Podrobný opis
23,06 € (netto cena : 18,16 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Vždy krásne a rovnomerné


Štvorcové zavlažovače Aqua S vždy zabezpečujú, aby bol trávnik zavlažovaný rovnomerne a s veľkou presnosťou na ploche 90 - 220 m2. Výsledkom je, že sa netvoria žiadne kaluže.


Ľahké ako facka


Štvorcový rozprašovač môže byť zostavený bez náradia a hadica môže byť pripojená v niekoľkých krokoch. Pomocou posúvača upravte dosah (7 až 17 metrov) a režim zavlažovania. Namiesto zalievania obidvoch strán si môžete zvoliť jednostranné zalievanie (vľavo alebo vpravo). Šírka zavlažovania zostáva vždy 13 metrov.


Môže to byť kedykoľvek


Či už mrzne alebo svieti slnko, odolný materiál Aqua S chráni postrekovač  pred poškodením spôsobeným mrazom a UV žiarením.


Čistotnosť


Vodná prípojka Aqua S má kovový filter z nehrdzavejúcej ocele, ktorý zabraňuje vniknutiu nečistôt do štvorcových postrekovačov. Filter je odnímateľný a ľahko umývateľný pod tečúcou vodou. Na odstránenie usadenín vodného kameňa použite čistiaci kolík, ktorý sa nachádza v skrutkovacom uzávere postrekovača.

Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.