Ultrazvukový prístroj na odpudzovanie mačiek 120m2 Pest-stop

T12575
Zariadenie Pest Stop OUTDOOR poskytuje mačky, psy, martény, potkany, líšky atď. Na ploche 150 m2. držať ďalej od premenlivej ultrazvukovej frekvencie. Predná strana zariadenia je vybavená snímačom pohybu (PIR) a LED diódou označujúcou jeho činnosť. Odskrutkovaním vodotesného krytu batérie na zadnej strane prístroja sa dostaneme k funkčným spínač... Podrobný opis
38,51 € (netto cena : 30,32 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Zariadenie Pest Stop OUTDOOR poskytuje mačky, psy, martény, potkany, líšky atď. Na ploche 150 m2. držať ďalej od premenlivej ultrazvukovej frekvencie. Predná strana zariadenia je vybavená snímačom pohybu (PIR) a LED diódou označujúcou jeho činnosť. Odskrutkovaním vodotesného krytu batérie na zadnej strane prístroja sa dostaneme k funkčným spínačom, ktoré riadia jeho činnosť, a do priestoru pre batériu. (kryt je pripevnený k zadnej časti pomocou 4 skrutiek) Ak sa zariadenie nepoužíva z batérie, máme možnosť ovládať ho zo sieťového adaptéra, ktorého konektor je umiestnený vzadu.



Prevádzkové režimy:


A, vypnuté


B, režim detekcie pohybu (PIR)


Alarm C, 5 s, 2min pohotovostný režim, 5 s alarm (opakujúci sa)


D, 5 s alarm, 5min pohotovostný režim, 5 s alarm (opakujúci sa)



Frekvencia: (pomocou prepínača frekvencie vyberte zviera, ktoré chcete upozorniť)


1, Potkan, Malá mačka, Vtáky, Králik (38 Khz-42KHz)


2, mačka, malý pes (23 kHz - 27 kHz)


3, veľký pes, Marten, mačka, líška, jeleň (18 kHz-20 kHz)



Prevádzka:


Zariadenie môžete zapnúť prepínačom režimu. Štandardne je „A“ vypnuté. Ak chcete zariadenie používať so snímačom pohybu, prepínač režimu prepnite do polohy „B“. Uhol (PIR) snímača pohybu je aktivovaný pohybom horúcich miest do 15 m od zariadenia. Senzor sa neprepne na pohyb vetiev a puzdier. Počas alarmu sa rozsvieti modrá LED dióda. V prípade všeobecného poplachu sa napríklad na dosiahnutie najlepšej účinnosti môžu použiť režim mačky „1“ alebo „2“ a „B“ (PIR). Zviera vyvinie ultrazvuk, ktorý je nepríjemný pre jeho pohyb, a tým, že to uvedie, vyhýba sa chránenej oblasti.


Zariadenie prevádzkujte nepretržite, aby ste mali dostatok času na pôsobenie na napadajúce zviera.


Po stlačení tlačidla „TEST“ zariadenie vydá zvuk v počuteľnom rozsahu a rozsvieti sa modrá LED dióda, ktorá indikuje jeho činnosť a nabitie batérie. Vybité batérie sú signalizované modrou LED na prednej strane zariadenia blikajúcou každú minútu. Príslušenstvo vám umožňuje pripevniť a umiestniť zariadenie na bočnú stenu alebo do zeme. Zariadenie sa dá ovládať aj zo sieťového adaptéra, ktorý nie je súčasťou dodávky. (Jednotka je počuť mierne blízko pri nižšej frekvencii.)



Pozor!


Prístroj nemá škodlivé účinky na deti, tehotné matky, ryby ani plazy. Prístroj má označenie CE, ktoré spĺňa požiadavky európskeho trhu.


Zariadenie nepoužíva chemikálie! Neobsahuje žiadne chemické látky!



Príslušenstvo: konzoly pre montáž na stenu alebo na podlahu

Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.