Celer Hegykői 2g ZKI

T12743
Je to dobre skladovateľná odroda vhodná na pestovanie voľnopoľne.  Od výsevu po zber má pestovateľskú sezónu 180 až 220 dní. Listy sú husté, stredne silné, vzpriamené. Stopka je krátka, tmavo zelená, listy sú bohaté. Hľuzy sú stredne veľké, pravidelné, guľovité. Jeho povrch je hladký. Dužina je biela a dobrej kvality. Nemá žiadne vedľajšie koren... Podrobný opis
0,95 € (netto cena : 0,75 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Je to dobre skladovateľná odroda vhodná na pestovanie voľnopoľne.  Od výsevu po zber má pestovateľskú sezónu 180 až 220 dní. Listy sú husté, stredne silné, vzpriamené. Stopka je krátka, tmavo zelená, listy sú bohaté. Hľuzy sú stredne veľké, pravidelné, guľovité. Jeho povrch je hladký. Dužina je biela a dobrej kvality. Nemá žiadne vedľajšie korene, iba rozvíja základné korene. Odroda vhodná na čerstvú spotrebu a použitie v chladiarenskom priemysle. (Vrecko obsahuje asi 4 000 až 4 200 semien)

Hmotnosť: 0.002 kg
Šírka: 1 mm
Výška: 110 mm
Dĺžka: 150 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.