Buviplant F 5kg

T06253
Chemicky viazané trvanlivé  umelé hnojivo s 38 % obsahom dusíka. V závislosti od teploty, zásobenia vody a zloženia pôdy umožňuje pre rastliny počas 8-14 týždňov vstrebávanie dusíka. Ideálny pre všetky také rastliny, ktoré počas vegetačného obdobia viackrát strihajú, čím ju nútia k chovu veľkého množstva zelene. Také sú napr. trávniky, športové... Podrobný opis
31,19 € (netto cena : 24,56 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Chemicky viazané trvanlivé  umelé hnojivo s 38 % obsahom dusíka. V závislosti od teploty, zásobenia vody a zloženia pôdy umožňuje pre rastliny počas 8-14 týždňov vstrebávanie dusíka. Ideálny pre všetky také rastliny, ktoré počas vegetačného obdobia viackrát strihajú, čím ju nútia k chovu veľkého množstva zelene. Také sú napr. trávniky, športové a golfové ihriská, ale používa sa aj pri iných záhradníckych a poľnohospodárskych kultúrach, kde je potrebný trvalý príjem dusíka.  


Hmotnosť: 5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.