Zelená prikrývka-Dichondra repens Barenbrug 500 g

T13307
Dichondra - zelený pôdny pokryv Dichondra repens / plazivé trávy / - trvalka, listnatá, svetlozelená, rýchlo rastúca rastlina prízemia. V záhradách môže slúžiť ako náhrada za trávnik, ktorý sa šíri svojimi bočnými výhonkami, čím husto pokrýva pôdu. Koberec podobný pôdny kryt vysoký 3-5 cm. Na slnečnejších, suchších miestach rastie nižšie a jeho... Podrobný opis
20,85 € (netto cena : 16,42 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Dichondra - zelený pôdny pokryv


Dichondra repens / plazivé trávy / - trvalka, listnatá, svetlozelená, rýchlo rastúca rastlina prízemia. V záhradách môže slúžiť ako náhrada za trávnik, ktorý sa šíri svojimi bočnými výhonkami, čím husto pokrýva pôdu. Koberec podobný pôdny kryt vysoký 3-5 cm. Na slnečnejších, suchších miestach rastie nižšie a jeho listy sú tiež menšie, na tienistých a vlhkých miestach budú jeho listy väčšie a mierne rastú.


Je zvlášť vhodný na zakrytie pôdy medzi stromami, záhradnými rastlinami, na vyplnenie medzier medzi záhradnými batoľatami alebo na miestach, kde je ťažké ošetrovať trávu. Znáša rôzne typy pôdy, ako aj slnečné a tienisté oblasti.


Znáša pošliapanie a mierne použitie, zachováva si svoju osobitnú zelenú farbu po celý rok. Pod -5 ° C môžu listy zhnednúť, ale po prezimovaní sa na jar regenerujú.


Príprava pôdy na siatie:


Pôdu uvoľnite cca. do hĺbky 15 cm a malé, rovné, dobre spracované semeno na siatie. Venujte náležitú pozornosť správnemu odtoku vysadenej plochy, pretože to významne prispeje k rozvoju zdravej a hustej vegetácie. Pred výsevom sa odporúča používať odporúčané hnojivo pri osadení trávnika.


Čas a spôsob siatia:


Najlepší čas na osadenie Dichondry je, keď je denná teplota nad 20 ° C a nočná teplota neklesne pod 10 ° C. Môže to byť jar alebo jeseň. Doba klíčenia je 7 až 14 dní, v závislosti od podmienok.


Odporúčané množstvo osiva na výsev je 10 g / m2, hĺbka výsevu je cca. 0,5 cm. Po osadení zabezpečte časté zalievanie s nízkou dávkou, aby sa dosiahlo účinné klíčenie.


Zavlažovanie


Po zasiatí je potrebné častejšie zavlažovanie, aby sa dosiahlo rýchle klíčenie a počiatočný vývoj. Odporúča sa však zavlažovať dostatočne silné, zrelé rastliny menej často, ale väčším množstvom vody. To všetko môžeme podporiť vytváranie hlboko prenikajúcich koreňov. Majte tiež na pamäti, že Dichondra trpí viac účinkami prílišného zavlažovania ako menej častým zavlažovaním.


Strih


Prvé kosenie by sa malo uskutočniť, keď vegetácia dosiahne výšku 5 cm. Neskôr odporúčaná výška strihu je 3 - 5 cm, ale opatrne znížte výšku strihu pomaly, postupne av malom meradle. Odporúča sa kosiť každé dva týždne, ale môžete ho nechať bez kosenia, ak si budete priať.


Prísun živín


Po výskyte po zasiatí na jar a počiatočnom vývoji naneste 4-6 g / m2 N účinnej látky, ktorá sa neskôr v lete opakuje každých 4-6 týždňov. Pri aplikácii hnojiva sa uistite, že lístie je suché a po zásobení živinami umyte granule z listov.

Hmotnosť: 0.5 kg
Šírka: 180 mm
Výška: 140 mm
Dĺžka: 40 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.