Travina pre zajačiky Kiepenkerl cca. 3-5 m2

T12194
Zelená potravina pre zajačiky. Výška: cca. 20 cm.Výsev: celoročne (interiér) / apríl (exteriér)Klíčenie: 5-10 dní pri  15-20°C Spon výsevu.: sypeme do riadkov / črepníka alebo debničky Zber: 4-6 týždňov po výseve Špeciálna zmes zelených potravín pre králiky na doplnenie suchých potravín. Výška: cca. 20 cm. Hobby zvieratká zvyčajne žijú na suchom... Podrobný opis
2,31 € (netto cena : 1,82 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Zelená potravina pre zajačiky.


Výška: cca. 20 cm.
Výsev: celoročne (interiér) / apríl (exteriér)
Klíčenie: 5-10 dní pri  15-20°C 
Spon výsevu.: sypeme do riadkov / črepníka alebo debničky 
Zber: 4-6 týždňov po výseve


Špeciálna zmes zelených potravín pre králiky na doplnenie suchých potravín. Výška: cca. 20 cm. Hobby zvieratká zvyčajne žijú na suchom podklade, takže je pre ich zdravie veľmi užitočné poskytnúť im vitamíny, minerály a vlákninu v čerstvej zelenej podobe. Ak nemáte záhradu, môžeme tiež doplniť niektoré obľúbené jedlo chutnými a zdravými  bylinami (napr. loboda, nechtík, mrkva, papuľka, skorocel, pohánka) v mixe. Počas bezmrazového počasia na balkóne, na terase v hrncoch alebo na záhrade. Traviny  z okraja cesty  nie sú bezpečné na  kŕmenie králikov, zatiaľ čo naše vlastné pestovanie je bez škodlivých látok v priebehu celého roka zabezpečuje  pestrú stravu.  Zvieratám dávame po dosiahnutí 10 cm. Odporúča sa týždenne siať do 3-5 črepníkov, aby bolo zabezpečené priebežne čerstvé krmivo. Semená prikrývame 5 mm vrstvou všeobecnej/univerzálnej zeminy a následne dôkladne polejeme. Črepník umiestnime na svetlé miesto, 10-15°C, črepník nenecháme vyschnúť. Zberáme vždy len čerstvé,  malé množstvo. 


Hmotnosť: 0.011 kg
Šírka: 160 mm
Výška: 120 mm
Dĺžka: 10 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.