Instantný trávnik 10l

T10948
Výberová trávna zmes so štartovacím hnojivom odporúčaná profesionáklnymi záhradníkmi. Môže sa aplikovať na suchom slnečnom ako aj na tienenom mieste. Trávnne semená zhusťujú trávnik a biokompost dodáva silu pre oslabený trávnik. Jedno balenie sa odporúča na obnovu trávnika cca. 10-15m2. Aplikácia: 1/ Vybaľte a zmiešajte spolu dobre trávne semená... Podrobný opis
11,10 € (netto cena : 8,74 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
raktáron info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
Výberová trávna zmes so štartovacím hnojivom odporúčaná profesionáklnymi záhradníkmi. Môže sa aplikovať na suchom slnečnom ako aj na tienenom mieste. Trávnne semená zhusťujú trávnik a biokompost dodáva silu pre oslabený trávnik. Jedno balenie sa odporúča na obnovu trávnika cca. 10-15m2. Aplikácia: 1/ Vybaľte a zmiešajte spolu dobre trávne semená s kompostom, aby ste dostali rovnomernú zmes. 2/ Vysypte 2-4 cm hrubo na požadovanú plochu. 3/ Hotovo. Za 5-7 dní klíči a po 2 týždňoch sa už môže kosiť. Za vhodného zavlažovania produkuje najlepší výsledok. Prosíme presne dodržujte pokyny pre instantný trávnik, aby mohol dosiahnuť čo najlepší výsledok. Na výrobok sa vzťahuje záruka spokojnosti a kvality len v prípade správneho použitia!


 


 
Hmotnosť: 7 kg
Šírka: 100 mm
Výška: 400 mm
Dĺžka: 500 mm
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Pázsit

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.