Geocella DuPont™ Plantex® GroundGrid® 470 g/m2 1,25x8 m

T11881
Plantex® GroundGrid® je inovatívna, trojrozmerná a flexibilná geobunka. Táto štruktúra na báze geotextilie pokryje  kameň, štrk alebo zeminu. K zjednoteniu povrchu možno využiť pre pešiu a automobilovú dopravu v oblastiach, ako sú príjazdové cesty, chodníky, parkoviská, golfové ihriská a športovíská potiahnuté plastom. Jeho mimoriadna pevnosť... Podrobný opis
Doručenie
block
Zrušený výrobok, už nebude dostupný

Plantex® GroundGrid® je inovatívna, trojrozmerná a flexibilná geobunka.



Táto štruktúra na báze geotextilie pokryje  kameň, štrk alebo zeminu. K zjednoteniu povrchu možno využiť pre pešiu a automobilovú dopravu v oblastiach, ako sú príjazdové cesty, chodníky, parkoviská, golfové ihriská a športovíská potiahnuté plastom.



Jeho mimoriadna pevnosť v ťahu a voštinová štruktúra zabraňujú šíreniu plniaceho materiálu, čím sa zabráni prehýbaniu a vráskaniu. Pórovitosť voľného plniva a základného materiálu umožňuje vode prenikať horizontálne i vertikálne, takže Plantex® GroundGrid® je ideálnou voľbou pre vodovodné potrubia SUDS.



Štruktúra skladanej harmoniky uľahčuje skladovanie a prepravu.  Geocell Plantex® GroundGrid® musí byť jednoducho rozložený v mieste použitia. Bez sklápania každá geocelka pokrýva 10 metrov štvorcových (dĺžka 8 m x šírka, 1,25 m, 55 mm bunka x 50 mm vysoká)



Použitie:



parkoviská


príjazdovécesty


chodníky


štrkoviská


golfové ihrisko


športoviská



Výhody:



Flexibilný materiál pre pohodlný terén


Každá geocell pokrýva 10 m²


Jednoduchá preprava


Jednoduchá inštalácia


Môže byť rezaný na veľkosť


Bunkové steny prepúšťajú vodu


Hmotnosť: 4.7 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.